Івано-Франківськ

На Прикарпатті новий єпископ-помічник очолив Божественну Літургію у рідному селі (ФОТО)

Аби вітати Владику Миколу, до святині чисельно прибули мешканці села Глибоке.

На Прикарпатті новий єпископ-помічник очолив Божественну Літургію у рідному селі (ФОТО)

У неділю, 26 лютого, єпископ-помічник Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ Владика Микола Семенишин здійснив душпастирський візит до храму святого Дмитрія, який знаходиться у Глибокому, рідному селі єпископа. Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія, пише ПІК.

Спершу на подвір’ї храму єпископа зустріли найменші парафіяни разом із парохом святині села Глибоке. Вони запросили Владику Миколу очолити Божественну Літургію. Архієрею співслужив парох храму о. Володимир Савчин, а також священники Богородчанського протопресвітеріату.

«Ми звичайно кажемо, що Великий піст – це час, коли потрібно більше молитися, чинити діла милосердя і постити. Нехай ці три поняття – молитва, піст і милосердя будуть для нас немовби гаслом на цей святий час, щоб ми провели його якнайкраще, прославляючи Небесного Отця, поважаючи своїх ближніх і самих себею. Нехай милосердний Господь обдарує нас великою ласкою належно підготуватися протягом цього Великого посту до приходу Ісуса Христа у Воскресінні», – сказав єпископ.

Наприкінці парафіяни виконали кілька пісень на прославу нашого Господа, а згодом у храмі лунало Многоліття.

017 optimized scaled 1 scaled 0 optimized scaled 1 scaled 000 optimized scaled 1 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено