За словами Клопотенка, ключовою у цьому процесі є те, щоб не зрізати нижньої частини цибулини, але водночас важливо зняти верхівку. Цей трюк допоможе уникнути плачу під час нарізки цибулі, пише ПІК.
“Ресторатор рекомендує почати з очищення цибулі шляхом зроблення поздовжнього надрізу. Потім, тримаючи цибулю в руках, слід обережно зняти з неї лушпиння. Цей спосіб допомагає швидко та легко очистити цибулю”, – йдеться у повідомленні.
Крім того, Клопотенко рекомендує розділяти очищену цибулю на частини, уникаючи зрізання основи. Це зробить її подальше нарізання зручнішим і швидшим.
Читайте також у ПІК:
- Як правильно обрати звoлoжyвaч пoвітpя?
- Стало відомо, що потрібно враховувати під час вирощування гороху
- Щоб було менше нітратів: прикарпатцям пояснили, як правильно обирати ранні овочі
- Відомий кухар розповів, як приготувати пляцок “Маківник” (РЕЦЕПТ)
Приєднуйтесь до нас у Facebook,Instagram,Youtube та Telegram
Читайте нас у тг