Івано-Франківськ

Переворот на “болотах”: що зараз відбувається у Ростові та на інших напрямках (ФОТО, ВІДЕО)

Ватажок ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин заявив, що регулярна армія Росії завдала ракетний удар по тилових таборах найманців.

photo 2023 06 24 07 45 59 scaled

В ніч на 24 червня ватажок ПВК “Вагнер” Євген Пригожин звинуватив Міноборони РФ у ракетному ударі по табору найманців, пише ПІК.

У пов’язаних із “вагнерівцям” Telegram-каналах з’явилося відео нібито з результатами обстрілу. На ньому кажуть, що це атакували не українці, а свої. У Кремлі це заперечують.

Що відбувалося вночі 

Війська Пригожина висунулися в бік російських кордонів. У Москві та низці російських міст перекривають дороги та вулиці. Біля Кремля з’явилася військова техніка.

Власник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин у Ростові захопив штаб південного військового округу РФ і взяв у заручники заступника міністра оборони РФ генерал-полковника Юнус-бека Євкурова.

Якими будуть подальші дії “вагнерівців”?

За свідченням місцевих жителів, окрім будівлі ПВО, оточені також управління МВС та ФСБ й адміністрація міста.

Тим часом Telegram-канали повідомляють про стрілянину у Воронезькій області. Там нібито гелікоптери російського Міноборони завдають ударів по “вагнерівцях”.

photo 2023 06 24 07 16 31

Пригожин заявив, що його ціллю є начальник генштабу Валерій Герасимов, і пообіцяв йти на Москву.

Разом із тим, головний “вагнерівець” додав, що армія переходить на бік його бойовиків.

“Бої відбуваються в тих місцях, де військове керівництво дає неправдиву інформацію бійцям. Там де солдати зустрічають нас, Росгвардія та міліція, то вони руками махають радісні, і багато хто з них каже “ми хочемо піти з вами”, вже людей 60-70 до нас приєдналися. Я думаю, половина армії готові піти з нами“, ‒ цитують Пригожина Telegram-канали.

Читайте також у ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено