Івано-Франківськ

“Я-я-я”: Путін говорячи про Залужного, почав заїкатися (ВІДЕО)

Фрагмент відео активно поширюють у телеграм-каналах. 

Путін видав свою безглузду версію, де може перебувати Залужний, якого його пропаганда “ховала” декілька разів. Російський диктатор так боїться головнокомандувача ЗСУ що, лише почувши його прізвище, почав нервово заїкатися, пише ПІК.

Так, в очільника Кремля військові “кореспонденти” запитали, де, на його думку, може перебувати Залужний, якого російська пропаганда уже декілька разів “ховала”. Почувший прізвище головнокомандувача ЗСУ, Путін почав заїкатися.

“А-а-а-а, де-де він, Залужний?”, – відповів російський президент на запитання своїх пропагандистів. Тоді “воєнкори” сказали, що є телеграм-канал “Де Залужний”. На що Путін знову почав заїкатися:”Я-я-я-я-я-я знаю, мені здається, що я знаю. Для цього треба перейти на іноземну мову. Мені здається, що він – за кордоном”.

До слова, ще на початку травня пропаганда пропагандисти Росії поширила в Мережі фейки про начебто загибель головнокомандувач Збройних сил України Валерія Залужного. Вони заявили, що нібито він “у критичному стані перебуває у головному військовому госпіталі, де триває боротьба за його життя” нібито після отриманого поранення.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено