Івано-Франківськ

Путін боїться бути вбитим, а ми все ближче до нього наближаємося – ГУР

Список «кандидатів» на знищення українськими спецпризначенцями очолює Володимир Путін.

 

1075898974 0 0 3100 1744 1920x0 80 0 0 125b0333868d3434ee4f3f07a7098f20 scaled

Про це в інтерв’ю німецькому виданню Welt заявив заступник начальника ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький, передає Укрінформ.

«Він (Путін – ред.) помічає, що ми все ближче до нього наближаємося, але, можливо, він боїться також бути вбитим своїми… Він лише зараз починає висовувати голову, і якщо він це робить, ми не впевнені, що це насправді він», – сказав генерал ГУР.

На запитання, чи стоїть ГУР за атаками на російських пропагандистів, Скібіцький відзначив, що це не найважливіші цілі, та висловив припущення, що росіяни вже воюють між собою, борються за владу.

«Наш пріоритет — знищити командира підрозділу, який наказує своїм людям атакувати», – уточнив генерал.

Він запевнив, що українська розвідка уважно стежить за всіма пересуваннями, командними центрами та позиціями на передовій. Зокрема, поінформував Скібіцький, українська розвідка намагається ліквідувати лідера «вагнерівців» Євгена Пригожина.

Утім, зрештою, переконаний розвідник, кожному, хто причетний до агресії, доведеться відповісти за свої дії, будь то воєначальник, російські командири, важливі бізнесмени, які фінансують або виробляють зброю.

«Їх ліквідація врятувала б життя багатьом мирним жителям…. Згідно з міжнародними конвенціями, вони є законною ціллю», – заявив він.

Скібіцький підтвердив, що атаки на об’єкти критичної інфраструктури на території Росії – справа різних українських відомств.

«Всі поставки йдуть з Ростова або через Крим. Вони завжди проходять цими двома основними шляхами, і росіяни точно знають, наскільки важливі регіони навколо Запоріжжя та Херсона. Також якомога швидше відбудовують Маріупольський порт, який стане третьою ключовою точкою для логістики… Важливим є знесення об’єктів інфраструктури, щоб не дозволити їм (військам РФ – ред.) користуватися логістичними ланцюгами», – сказав заступник глави ГУР.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено