Івано-Франківськ

Додому на щиті повертається воїн з Івано-Франківщини Святослав Кондрат

Скорботний сьогодні день для Болехівщини.

362177623 588549530120845 1057303388782858650 n scaled

У понеділок, 20 липня 2023 року, до Болехова привезуть тіло загиблого бойового командира Святослав Кондрата.

Останнім для Святослава став контрнаступальний бій у тилу ворога на Південному фронті. Хлопець загинув 20 червня 2023 року в районі населеного пункту Мала Токмачка Пологівського району Запорізької області.

Прибуття траурного кортежу із загиблим очікується орієнтовно о 15:00.  Колона з тілом Героя рухатиметься зі сторони Долини центральною дорогою до будинку батька (вулиця Д.Галицького – площа Івана Франка – вулиця Озаркевича – вулиця Пертушевича). Тут священники прочитають Євангеліє (орієнтовно 15 хвилин).

Далі кортеж прямуватиме у зворотному напрямку до дому на  вулиці Коновальця, де Святослав мешкав з мамою (вулиця Петрушевича – вулиця Озаркевича – площа Івана Франка – вулиця Січових Стрільців – вулиця Коновальця).

“Просимо болехівчан та усіх жителів громади гідно зустріти тіло нашого рішучого, відданого та незламного Святослава. Вшануйте своєю присутністю та спільною молитвою добру пам’ять про вірного сина України. Схиліть голови в пошані перед відважністю, стійкістю і патріотизмом воїна та  щиро помоліться за душу Героя, який віддав своє життя за кожного з нас з вами, за мирне небо над Україною, за щасливе майбутнє своїх рідних та близьких…“, – йдеться у повідомленні.

Прощання із загиблим захисником України Святославом Кондратом відбудеться 21 липня у храмі Святої Великомучениці Параскеви (про годину чину похорону повідомимо додатково).

Поховають Героя на місцевому кладовищі.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено