Івано-Франківськ

Ледь не загинув водій: що відбувається на українсько-польському кордоні

Тисячі вантажівок застрягли у великих заторах через страйк польських перевізників. 

Ледь не загинув водій: що відбувається на українсько-польському кордоні

На українсько-польському кордоні довгого очікування в чергах не витримує здоров’я водіїв, їм стає зле на кордоні. Наразі в електронну чергу записані близько 20 тис. вантажівок, які чекають на перетин кордону з Польщею. Про це повідомив голова Державної митної служби України Анатолій Макаренко, пише ПІК.

“Крім того, стало відомо про випадок епілепсії, що стався у водія, який очікував на перетин кордону”, – зазначив він.

Нагадаємо, що однією з вимог страйкарів є те, щоб українські перевізники реєструвалися в електронній черзі. 

Водії про ситуацію на кордоні:

Водій Микола Вибраний, який стоїть у черзі, щоб перетнути кордон з польської сторони, перебуває на пункті пропуску Гребенне — Рава-Руська. Чоловік каже, що стоїть у черзі з 10:00 п’ятниці (10 листопада):

“У п’ятницю ми простояли на одному місці шість годин. Потім зрушили на 100 м та знову простояли 16 годин. Потім проїхали два населені пункти і зупинилися за 46 км до кордону. Після цього в загальному проїхали ще 2 км, — говорить водій. Зараз їм залишилося ще 16 км до кордону”.

Інший водій Петро Чуб, якому потрібно було перетнути кордон з Польщі, простояв у черзі з вівторка по п’ятницю. Але каже, що йому пощастило, бо він зупинився за 3,5 км до кордону. 

До п’ятниці пропускали одну машину на годину, потім водіям вдалося домовитися зі страйкарями, щоб пропускали чотири машини на годину.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено