Івано-Франківськ

Як відчинити двері в машині, якщо вони замерзли: п’ять способів

 Є багато способів, які допоможуть впоратися з цією проблемою.

Як відчинити двері в машині, якщо вони замерзли: п'ять способів

Іноді трапляється, що взимку ми стикаємося з такою неприємною ситуацією, як замерзлі двері автомобіля. Про дієві способи, як відчинити замерзлу машину, пише ПІК з посиланням на ВІКНА.

Почни з того, що спробуй відкрити інші двері машини. Можливо, надворі сонце, завдяки чому інші двері не так примерзли. Та якщо це не спрацювало, перед тим, як взятися за справу, оціни ступінь замерзання замка — це допоможе вибрати найкращий спосіб і уникнути пошкоджень.

Прогрівання теплим повітрям

Якщо на вулиці близько -3°C, спробуй використати своє дихання. Зроби з долонь трубочку, притисни їх до замку і подуй. Якщо не спрацьовує з першого разу, повтори кілька разів. А якщо машина під твоїм вікном і є подовжувач — можеш використати фен. Як правило, такий спосіб дієвий, якщо машина не довгий час простояла на морозі.

Відкривання гарячою водою

При температурі до -10°C можеш облити замок гарячою водою. Для цього використовуй флакон з тонким горлом. Але не захоплюйся — достатньо кількох разів, і після кожного обливання висушуй двері.

Антильодовий засіб

Зазвичай використовується для очищення вітрового скла, але може бути корисним і для замерзлих дверей чи замків. Хімікати в складі антильодового засобу руйнують лід, що заважає відкриттю дверей.

Грілка з водою

Наповни пляшку гарячою водою. Потім приклади грілку до замку. І таким чином тримай її, допоки вміст грілки не охолоне. Цей спосіб може допомогти відкрити замок навіть при -30°C. Якщо з першого разу не вдалося, повтори спробу ще кілька разів.

Медичний спирт

Ще один спосіб, який допоможе відчинити машину навіть у сильні морози. Для цього візьми шприц з голкою, набери спирт і введи близько 1 мл у замок. Будь обережним(-ою), щоб не зашкодити електропроводку. Завдяки властивостям спирту, він швидко відігріє дверний замок машини та дозволить її відчинити.

До слова, раніше повідомляли, як відкрити двері автомобіля під час випадкового блокування.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено