Івано-Франківськ

Як почистити батареї опалення підручними засобами та чому це важливо: поради

Важливо регулярно очищувати батареї у вашому домі.

a826f4ac9755ff30a43f3bbca7d3c046 w640

Ймовірно, під час прибирання ви не приділяєте увагу батареям чи іншим опалювальним приладам. Хоча на них постійно збирається пил та бруд, яким ви потім дихатимете.

Окрім цього, брудний радіатор гірше випромінює тепло, пише ПІК.

“Якщо ви хочете, щоб ваші радіатори працювали ефективно, також варто на початку опалювального сезону прокачати їх, щоб видалити повітря, що застрягло. Якщо у вашій батареї накопичується пил, це також призводить до проблем, оскільки цей пил потрапляє до кімнати, викликаючи алергію та залишаючи чорні плями на стінах”, – розповів експерт Еxpress.co.uk

Однак для ефективного очищення радіатора важливо використовувати правильні продукти. Не варто використовувати жорсткі щітки чи агресивні засоби: вони можуть пошкодити покриття батарей.

Замість них скористайтесь м’якими щітками, ганчірками та порохотягом. Щоб дістатися до пилу у важкодоступних місцях використайте фен.  Направляйте струмінь повітря згори, це дозволить здути пил та бруд.

Краще чистити батарею холодною, тому спочатку вимкніть її, а вже потім розпочинайте прибирання.  Почніть із фена та пилососа, а вже потім беріть до рук щітку. Не забудьте про задню частину батареї.

Глибоке очищення один або два рази на рік, а також регулярне прибирання пилососом та витирання пилу дозволить вашому радіатору мати ідеальний вигляд та працювати добре.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено