Івано-Франківськ

Вибір міжкімнатних дверей у Дніпрі від українського виробника Terminus

Розробивши власне дизайнерське рішення, ви можете скористатися конфігуратором для розрахунку вартості одиниці продукції.

394457233 2402029873322570 6495863031400871645 n 1

Міжкімнатні двері допоможуть створити свій власний комфортний простір, зонувати приміщення та зберегти конфіденційність. До того ж серед причин встановлення конструкцій між кімнатами – звукоізоляція та збереження тепла у власному затишному куточку.

Різноманіття стилів та конфігурацій

Якщо плануєте встановити двері в розпал ремонтних робіт – це правильне рішення, саме в цей момент легше всього зробити виміри висоти, ширини та глибини стіни. На цьому етапі вже має бути складений план щодо кольору підлоги, основних елементів кімнати – меблів та оздоблення стін. Замовляти класні якісні та довговічні міжкімнатні двері у Дніпрі краще від “Термінус”https://terminus.ua/ru/catalog/doors/filter/geo-is-dnipro/, який пропонує вибрати конструкції з електронного каталогу на сайті. Розробивши власне дизайнерське рішення, ви можете скористатися конфігуратором для розрахунку вартості одиниці продукції.

0ade0b969ea2e039a0a48453f12c9f9d

Всі двері можна умовно розділити на категорії по:

  • типу монтажу: скриті (приховані в стіну), розпашні, роздвижні;
  • конструкції полотна: збірні та щитові;
  • стилю: класика, ф’южн, лофт, прованс, мінімалізм та інші;
  • типу скла: дзеркальна поверхня, прозоре, лакобель, з візерунками;
  • виду дверей: одностулкові, двосторонні, з коробкою;
  • за кольором: від світлих до темних і натуральних під дерево;
  • типу покриття: плівка, шпоновані, фарбовані.

Двері прихованого монтажу краще встановлювати в невеликих, тісних приміщеннях, а кожний сантиметр вільного простору зробить кімнату ширшою та зручнішою. Приховані міжкімнатні полотна не будуть заважати при відкритті за рахунок спеціальних рейок. Двостулкові розпашні або роздвижні двері відрізняються своїм естетичним виглядом. Але в маленьких кімнатах вони не дуже естетично виглядають, тому краще за все такий варіант підійде для нестандартних розмірів приміщень.

d0e410b01e9bd20783e607a932576437

Замовити міжкімнатні двері в магазині “Термінус”

Інтернет-магазин дверей Terminus у Дніпрі привертає увагу покупців широким асортиментом виробів і пропонує замовити одну із моделей, представлених в електронному каталозі. На сайті ви знайдете товари з високими якісними характеристиками. Міцність натурального матеріалу (бруса сосни) та покриття забезпечують довговічність виробів.

Перед покупкою важливо точно заміряти отвір між приміщеннями, обчислити висоту та ширину. За допомогою зручного конфігуратора, куди можна внести такі параметри, як фурнітура, кількість стулок, колір, покриття, наявність скла, ви легко зможете дізнатися вартість готових дверей.

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено