Івано-Франківськ

Нацполіція передала ЗСУ 3 500 одиниць арештованих комплектуючих до військової техніки (ФОТО)

Це вже друга партія майна, яке поліцейські вилучили у ділків, котрі намагалися продати його Міністерству оборони України за завищеною ціною.

Нацполіція передала ЗСУ 3 500 одиниць арештованих комплектуючих до військової техніки (ФОТО)

Нацполіція передала ЗСУ 3 500 одиниць арештованих комплектуючих до військової техніки вартістю понад 13 мільйонів гривень. Про це повідомляє МВС України, пише ПІК.

“Українські захисники отримають запчастини до ракетної та артилерійської техніки, ЗРК, системи ППО, двигуни до військових машин, а також пристрої спостереження та приціли”, – йдеться у повідомленні.

Це вже друга партія комплектуючих, яку передали ЗСУ. Першу партію комплектуючих до військової техніки — 80 двигунів до броньованих машин і танків — поліцейські передали військовим в серпні 2023 року.

“Національна поліція України ініціювала процедуру примусового відчуження вилученого майна на користь Збройних сил України, аби воно могло використовуватися за призначенням”, – додають у Міністерстві внутрішніх справ.

Нацполіція передала ЗСУ 3 500 одиниць арештованих комплектуючих до військової техніки вартістю понад 13 мільйонів гривень.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено