Івано-Франківськ

Прикарпатцям нагадали, де можна дізнатися, що змінилася черга графіків погодинних вимкнень

Якщо зміни в чергах ГПВ відбулися, протягом доби про це повідомлять прикарпатців.

83 main v1667464939

У “Прикарпаттяобленерго” нагадали, де можна дізнатися, що змінилася черга графіків погодинних вимкнень.

“У випадку, коли проводяться ремонтні роботи на одному з енергооб’єктів АТ «Прикарпаттяобленерго», споживачів однієї черги можуть тимчасово перезаживити за іншою чергою. Це означає, що якийсь час споживачу необхідно буде слідкувати за іншими ГПВ”, – зазначають в обленерго.

Якщо ви помітили, що вимкнення за вашою адресою змінилися та діють в інші години, ніж було до цього раніше, скористайтеся онлайн-сервісами. Це допоможе точно з’ясувати чи змінилася ваша черга ГПВ.

Ви можете перевірити чергу вимкнень у Viber-боті обленерго за посиланням: https://chats.viber.com/oeifuabot. Перейдіть за кнопками «Відсутнє світло» – «Черга вимкнень».

Інший варіант – перевірити чергу вимкнень на сайті Прикарпаттяобленерго: Головна сторінка – Графіки вимкнень (https://svitlo.oe.if.ua/).

“Якщо зміни в чергах ГПВ відбулися, протягом доби вони будуть доведені для споживачів на дистанційних сервісах. Якщо ж інформації про зміни немає, перевірте чи за вашою адресою проживання немає додаткових планових/аварійних вимкнень”, – додали в “Прикарпаттяобленерго”.

Щоб цим скористатися скористайтеся кнопкою «Вимкнення» на стартовій сторінці сайту.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено