Івано-Франківськ

Працівники “Карпатнафтохіму” мають шанс отримати частину зарплати – мер Калуша

Калуська міська рада ухвалила рішення про виділення підприємству 500 000 грн. за очистку стоків. 

Працівники "Карпатнафтохіму" мають шанс отримати частину зарплати - мер Калуша

Працівники приватного підприємства ТОВ «Карпатнафтохім» із жовтня 2023 не отримують належним чином заробітну плату. Очисні споруди – об’єкт, що повинен безупинно працювати незважаючи ні на що.

Втім, з урахуванням проблеми з невиплатою зарплати працівникам, функціонування цих потужностей і досі під загрозою. Люди планують масово звільнятися. Про це повідомив мер міста Андрій Найда, пише ПІК.

“КП «КЕК» має зобов’язання виплачувати ТОВ «Карпатнафтохім» кошти за очистку стоків. Тож сьогодні на пленарному засіданні Калуської міської ради ухвалено рішення про виділення підприємству 500 000 грн. Ці кошти будуть спрямовані на заробітну плату працівникам. Надалі сподіваємося, що все ж таки, співвласники підприємства, державна та обласна влада зможуть віднайти механізми, які будуть дієвими у напрямку виплати заробітної плати працівникам”, – написав він. 

За його словами, міська рада як орган місцевого самоврядування не може вирішити це проблемне питання. Проте ми намагаємося всяко сприяти тому, щоб ситуацію врегулювали на державному рівні. Цьому свідчать наші неодноразові звернення до обласної та державної влади.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено