Івано-Франківськ

На росії через атаку безпілотників загорілася нафтобаза й електропідстанція

Пожежу на підстанції нібито було оперативно ліквідували, але енергопостачання не відновлено.
На росії через атаку безпілотників загорілася нафтобаза й електропідстанція

Фото ілюстративне

У ніч на вівторок безпілотники атакували місто Калач-на-Дону у Волгоградській області росії: ціллю була місцева нафтобаза, пише ПІК з посиланням на УП. 

“За інформацією місцевих жителів, 10 вибухів в місті прогриміло близько 4 ранку. Після цього почалася пожежа в районі нафтобази, чорний стовп диму зараз видно з різних районів міста. Губернатор області Бочаров повідомив, що російські ППО та РЕБ перехопили БПЛА, але через падіння обломків виникли загорання на підстанції у місті Фролово і нафтобазі в Калач-на-Дону”, – йдеться у повідомленні. 

У ніч на вівторок також у Ростовській області росії лунали вибухи, працювала протиповітряна оборона та зайнялася пожежа на електропідстанції.

Як розповіли очевидці, перед початком пожежі в Родіоново-Несвітайському районі було чутно характерні звуки прольоту БПЛА, а потім пролунав гучний вибух. Також кілька вибухів було чутно біля Ростова та в районі Морозовска.  За словами очільника області Голубєва, близько 2 години ночі в Ростовській області почалася масована атака БПЛА. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено