Івано-Франківськ

Верещук, Микита і не тільки: Зеленський зробив кілька призначень

Ірина Верещук відтепер буде заступницею Єрмака.

513e8647 a6c9 47d2 bcf3 f73b555dee44 1 1024x568 1 scaled

Президент України Володимир Зеленський призначив двох заступників голови ОП та двох своїх радників, розповідає ПІК.

Радниками Зеленського стали журналіст та один з авторів промов президента Дмитро Литвин та ексголова Мінстратегпрому Олександр Камишін.

Заступниками керівника ОП стали колишня голова Мінреінтеграції Ірина Верещук та ексголова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Перестановки в уряді

Нагадаємо, що цього тижня в Кабінеті міністрів сталося відразу декілька кадрових ротацій. Так, змінився голова Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості. Раніше його очолював Олександр Камишін, а тепер – Герман Сметанін (екс-керівник “Укроборонпрому”).

Також з посади голови Мінреінтеграції звільнили Ірину Верещук. Міністерство тимчасово очолив її заступник.

Дмитра Кулебу звільнили з посади міністра закордонних справ. Замість нього призначила Андрій Сибігу. За даними джерел РБК-Україна, Кулеба можуть призначити на дипломатичну роботу у Брюссель.

Ольга Стефанішина, крім європейської та євроатлантичної інтеграції України, тепер також очолює Мін’юст. Таким чином Дениса Малюську звільнили з посади міністра юстиції.

Олексій Кулеба з Офісу президента перейшов на посаду віце-прем’єра з відновлення – міністра розвитку громад та територій України.

Крім того, уряд також змінив керівництво Міністерства у справах ветеранів, Мінспорту, Мінкультури та Міндовкілля.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено