Івано-Франківськ

Пастельні кольори в одязі

Пастельні тони - це м’які, теплі, приємні до ока, бліді, нерізкі відтінки.

7871.970

Пастельні кольори – це те, що давно стало базою в одязі сучасних чоловіків і жінок. Як давно, достеменно ніхто не скаже, але корінням вони сягають у первісний світ, коли одяг шився зі шкур тварин, які мають відповідне забарвлення. Сотні років такі відтінки є основою повсякденного гардероба, а останніми роками вони просто топ серед трендів у всьому, щоб ви у них не одягли, бодай спортивний костюм жіночий на флісі. Розповідаємо, що таке пастельні кольори та як їх носити.

Що таке пастельні тони?

Пастельні тони – це м’які, теплі, приємні до ока, бліді, нерізкі відтінки. Це як у насичений додати багато білого. Виходять неяскраві, ніжні і, можна навіть сказати, романтичні сполуки. Відтак кольоровий їх спектр досить великий.

Такий вибір додає свіжості, молодості й елегантності у лук. До них звертаються майже усі стилі, але найчастіше все ж casual у всіх своїх різновидах.

Кому пасують пастельні кольори одягу?

Ще одна особливість лайтових відтінків – універсальність. Тобто пасують усім кольоротипам та типам фігури. Загорілим та власницям фарфорової шкіри. А величезний вибір тонів дозволяє підібрати те, що більше до лиця.

Пастельний колір – це який: від молочного до сірого, беж, м’ята, блакитний, жовтий, блідо-рожевий, пісочний. Власне, цей список можна продовжувати довго. Пастель – більш чи менш насичену – можна зробити з будь-якого кольору.

Як скласти образ в пастельних тонах?

7872.970Міксувати речі такого типу можна за кількома принципами:

  • Поєднання з базовими – білим, чорним, сірим

Відповідно ви отримуєте класичний контраст та елегантний аутфіт. До прикладу, персиковий колір в одязі гарно поєднується з білим. Це може бути жіночий светр із білосніжною шовковою спідницею чи широкими штанами і лоферами. Або сліп-дрес зі світлим жакетом.

  • Мікс із яскравими

Більш складна опція, але цікава. Ви отримуєте ніби ліричне тло і чіткий акцент. Наприклад, світло-зелені відтінки можна поєднати із гірчичним (він, до речі, один з топових). Нехай це буде блуза й кюлоти. Ще які кольори підходять до гірчичного – блакитний, м’ята, ніжно-рожевий.

Молочні палаццо, бордову майку доповніть волошковим оверсайз жакетом. А бежеву сукню футляр – темно-зеленими човниками. Тут гратися можна нескінченно. Справа лише за уявою.

  • Монохром

Це вибір близьких за спектром тональностей або перевага одному для усього образа. І тотал монохром сьогодні одна з найгарячіших тенденцій. Це шлях, щоб виділитися серед натовпу, продемонструвати індивідуальний стиль і вміння одягатися. Але досить багато уваги слід приділяти крою, лініям, фактурі.

  • Тай дай

Різнокольоровий принт, в основу якого лягають м’які кольори, виглядає дуже цікаво, спокійно і стильно. Незамінні для спортивного одягу, street fashion та смарт кежуал.

Якщо надумали увести трішки ніжності у власний гардероб – завітайте в онлайн-бутик Issaplus, там ви знайдете усе для перфектних луків, сповнених стилю.

За  матеріалами: https://issaplus.com/ua/

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено