Івано-Франківськ

Овочі, фрукти, сири, випічка: у Надвірній провели ярмарок “Осінь-2024” (ФОТО)

Ярмарок став не тільки місцем для покупок, а й святом для усіх присутніх.

Овочі, фрукти, сири, випічка: у Надвірній провели ярмарок "Осінь-2024" (ФОТО)

У Надвірній, 26 жовтня відбувся ярмарок «Осінь – 2024» на ринку «Торговиця». Захід організували, щоб  підтримати малих та середніх виробників сертифікованих органічних, крафтових молочних та локальних продуктів з Прикарпаття та, Надвірнянщини. Про це повідомив міський голова Зіновій Андрійович, пише ПІК.

Тут можна було знайти широкий асортимент товарів за помірними цінами від виробників сільськогосподарської продукції. А це – сирна крафтова продукція, розмаїття овочів та фруктів, жива риба, продукти бджільництва, товари народних умільців, домашня консервація, випічка, ремісничі вироби та багато іншого.

“Щиро вдячний, всім підприємцям, які представили свою продукцію та подарували справжню осінню атмосферу. Дякую кожному, хто відвідав ярмарок і підтримав місцевий бізнес”, – написав він.

Також під час ярмарку працювали виїзні мобільні медичні бригади Товариства Червоного Хреста Фахівці ДУ «Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ» бригади гінекологів Обласного перинатального центру, які надавали медичні послуги відвідувачам ярмарки.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено