Івано-Франківськ

У Грузії протестують проти результатів парламентських виборів (ФОТО)

Учасники мітингу виступають за проведення повторних виборів до парламенту.

У Грузії протестують проти результатів парламентських виборів (ФОТО)

У Грузії, в центрі Тбілісі люди вийшли на мітинг проти фальсифікацій під час парламентських виборів.  Протестувальники розгорнули прапори Грузії, Європейського Союзу та України біля грузинського парламенту. Про це пише ПІК з посиланням на Слово і Діло.

 Так, один із лідерів партії «Єдність-Національний рух» Георгій Вашадзе закликав провладну «Грузинську мрію» організувати повторні вибори, «які проведе міжнародна адміністрація». А президентка Грузії Саломе Зурабішвілі, яка раніше закликала громадян виходити на вулиці, прямо звинуватила представників коаліції у фальсифікації виборів.

«Вони («Грузинська мрія» – ред.) вкрали ваш голос і намагалися вкрасти ваше майбутнє. Але ніхто на це не має права, і ви нікому цього не дозволите»,– заявила вона.

59 main v1730131879

Нагадаємо, 26 жовтня в Грузії пройшли парламентські вибори. Екзитполи, проведені після закриття дільниць, показали різні результати. Попередня явка становила приблизно 60%. Перемогу на них здобула партія «Грузинська мрія» – вона отримала більше половини голосів. 

У Грузії опозиція відмовилась визнавати результати виборів. Перемогу на них здобула партія «Грузинська мрія» – вона отримала більше половини голосів. 

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено