Івано-Франківськ

Назавжди в пам’яті: Леся Нікітюк розповіла, як потрапила під обстріл на півдні України

За її словами, цей небезпечний момент назавжди залишився у її пам’яті.

Назавжди в пам'яті: Леся Нікітюк розповіла, як потрапила під обстріл на півдні України

Леся Нікітюк під час знімання нового випуску проекту LeМаршрутка разом із командою потрапила під ворожий обстріл. Такими подробицями подорожі у Миколаїв, Херсон та Харків ділиться телеведуча. Про це пише ПІК з посиланням на ВІКНА.

“Ми з командою домовилися нікому цього не розказувати, але я начальниця, тому мені можна (усміхається). Дякуючи ЗСУ та Богу, всі лишилися живі, здорові та неушкоджені“, – сказала телеведуча.

Нікітюк розповідає, що все відбулося, коли вони їхали з одного населеного пункту до іншого. Дорогою команда потрапила під ворожий обстріл.

Леся Нікітюк разом із командою відвідала ці міста у лютому для знімання нових випусків проекту LeМаршрутка.  Вона згадує, що повітряні тривоги лунали там часто. Тому знімати доводилося у проміжках між тривогами, а коли лунав сигнал про небезпеку — уся команда завжди спускалася в укриття.

Кілька разів було таке, що лунала сирена, ми їхали в укриття в готелі, в якому зупинились. Щойно приїжджали, тривога закінчувалася, і ми вирушали назад знімати, пригадує телеведуча. Та додає: найдивніше, що ти звикаєш до цього лише за кілька годин і перестаєш сіпатися та сприймаєш як належне.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено