Івано-Франківськ

Притула розповів, на які гроші живе під час війни

Зокрема, волонтер зізнався, чи не бере гроші з фонду.

Притула розповів, на які гроші живе під час війни

Телеведучий та волонтер Сергій Притула розповів, на які гроші живе під час війни. Про все це він розповів YouTube-каналу “Жовті кеди з Юлією Бориско”, пише ПІК.

Зокрема, Притула запевнив, що на сьогодні живе на власні гроші. Він розповів, що під час роботи на телебаченні накопичив достатньо для надійної фінансової подушки.

“Минулого місяця вже долари міняв. Насправді я досить непогано заробляв за роки своєї роботи на “Новому каналі” – найбільше серед ведучих. У системі координат українського телебачення, може, у трійці чи п’ятірці був”, – зізнався волонтер.

Він додав, що працюючи і добре заробляючи на телебаченні, мав змогу витрачати, відкладати та навіть інвестувати.

“Я у жовтні 2021 року велику частину сімейного бюджету інвестував у облігації внутрішньої державної позики, і мені звідти непогано капає. Так, сім’я забирає кошти, але на фонді нас годують. Є люди, які на волонтерських засадах нас підгодовують. Ми не витрачаємо гроші на харчування працівників”, – розповів Притула.

Він запевнив, що сам впорається зі своїми витратами, і точно не є тією людиною, якій доведеться на щось фінансово скидатися.

“Я все життя давав собі раду, і далі даватиму”, – сказав волонтер.

До слова, в Україні благодійні фонди мають право до 20% пожертвувань скеровувати на зарплати для працівників та інші витрати. Однак так вчиняють далеко не всі фонди. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено