Івано-Франківськ

Деталі по новій розробці Power of Merlin Megaways від Pragmatic Play

Особистість відомого казкового героя, чарівника Мерліна вже обросла великою кількістю легенд.

3 4

Ім’я величного друга короля Артура сьогодні згадується в іграх, фільмах та багатосерійних західних шоу. Але, нова консоль Power of Merlin Megaways від Pragmatic Play зробила влучний постріл у галузі гемблінгу.

Ця гра має сітку 6х5 та 117 649 ліній виграшу, а також пропонує високу дисперсію та повернення 96.09%. Тим часом на гроші грати можливо, від 0.20 до 100 монет/спін, а максимальний приз дорівнює х40 000 до ставки. Слот можливо запустити й в безкоштовному режимі, на сайті Elslots, що має велике лобі, яке складається з автоматів на будь-який смак. 

Також консоль має додаткову бонусну котушку, яка активується із кожною появою чарівника. Ця особливість надає більше високооплачуваних комбінацій. До того ж ігровий процес підсилюється додатковими функціями, які дозволяють схопити вдачу за хвіст та отримати велику винагороду. 

Зовнішній вигляд машини та її фінансова спроможність

4 2

Взагалі, механіка Мегавейс у Power of Merlin посилюється каскадами, тобто платіжні комбо зникають відразу після виплати. А самі послідовності утворюються з 3 – 6 ідентичних позначок. Серед них є такі зображення, як:

  • Карткові масті надають х0.6 – х1.5 за добірку з 6 малюнків;
  • Блакитне зілля має множники х0.25, х0.5, х0.75 або х2;
  • Магічний діамант у палиці, від х0.5 до х2.5;
  • Сова із максимальним значенням в х5 до ставки за 6 осередків;
  • Мерлін сплачує більше за інші символи, від х0.5 до х20 за 2-6 малюнків;
  • Дикою є “Червона куля”, Розкидом – магічна книга із чарівною паличкою, а Спеціальним – “Блискавка.

Під час початкового раунду частіше будуть з’являтися Вайлди. Червоні сфери опиняються на 2-6 котушках та змінюють малюнки так, щоб склалися великі виплати. При цьому, кожне вдале обертання збирає виграші завдяки каскадам.

Детальніше про бонусні символи та рівні

5 3

Першим додатковим осередком є Блискавка, що може потрапити на котушку стеження вгорі. Цей символ обирає випадкову високооплачувану іконку та перетворює її на Дикий малюнок. Це може статися на барабанах з другого по п’ятий. А якщо Блискавка зміщується із-за падіння, бонус спрацьовує знову.

Pragmatic Play змогла вдосконалити тур із безкоштовними спінами. Тут ідея полягає у тому, що, чим більше скаттерів отримує гравець, тим більше йому дістається обертів. Тож, якщо це 4 розкиди, гравець запустить 10 фріспінів. Далі за зростанням: 5 – 14; 6 – 18, 7 – 22, 8 – 26, а 9 – 30 “вільних” спінів.

Перед активацією призових обертів з’являється колесо Фортуни, яке може відразу надати більшу кількість спінів. Але, тут справа у вдачі, тобто стрілка може надати приз, або не принести результату. Якщо у цьому осередку вдається перемогти, гравець отримує 4 фріспіни додатково. 

Щодо самого раунду, є ще одна деталь – множник зростає від х1 й вище після кожного оберту. До того ж якщо гравець отримає 3 розкиди, йому додається ще 4 спіни. Також, не варто забувати про функцію купівлі бонусу, яка має вартість в х150 від ставки. 

ПАРТНЕРСЬКИЙ МАТЕРІАЛ 

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено