Івано-Франківськ

Ракетна атака по Львову: 22-річній дівчині видалили уламок, який був біля серця

Лікар зауважив, що всі пацієнти стабілізовані та загрози їхньому життю немає.

9db252c869735b95

Станом на 9:00 ранку п’ятого вересня у лікарнях перебуває 26 людей, які постраждали внаслідок ракетного удару по Львову.

Десятеро пацієнтів перебувають у відділеннях інтенсивної терапії у важкому стані, повідомив “УП. Життя” завідувач відділення невідкладної допомоги лікарні Святого Пантелеймона Сергій Іщук.

В дитячій лікарні Святого Миколая знаходиться троє діток.  Загалом за попередню добу до медзакладів Першого медобʼєднання привезли 54 пацієнтів,  28 із них повернулись додому після того, як отримали медичну допомогу.

“Одна із найважчих пацієнток – це 22-річна дівчина, у якої під час надання невідкладної медичної допомоги виявили уламок біля серця. Вона перебуває у лікарні Святого Пантелеймона, де під час оперативного втручання нашим хірургам з великими зусиллями вдалося видалити цей уламок”, – сказав Іщук.

Зараз дівчина перебуває у відділенні інтенсивної терапії кардіохірургічного профілю. Вона у стані середньої важкості.

За його словами, більшість людей, які постраждали від удару, мали травми грудної клітки та черевної порожнини. Також багато людей отримали осколкові поранення голови, шиї, рук та ніг.

Нагадаємо, внаслідок російського обстрілу Львова четвертого вересня загинули семеро людей, серед яких дитина.

Читайте також:

Читайте нас у тг






Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено