Про дивовижні страви з карпатським колоритом.
- Радіо ПІК: головні новини України та Прикарпаття за 24 листопада (ПРОСЛУХАТИ)
- З Франківщини зобов’язали виїхати шість молдованів та нігерійця
- Вибір ідеальної підлоги: від ламінату до паркетної дошки
- Графік вимкнень світла на Прикарпатті 24 листопада
- Як краще утеплити курник на зиму: корисні поради
Кухня Прикарпаття
Класичні напої та незвичні страви прикрасять святковий стіл.
Цей благородний напій не тільки додає настрою та атмосферності, а й допомагає подолати недуги.
З цими продуктами можна значно розширити свій раціон і збагатити організм корисними мікроелементами та вітамінами.
Ця бобова культура за ситістю належить до лідерів серед рослинних культур.
Королева осені традиційно використовується для вітамінних салатів, заготовок на зиму та навіть смачних пирогів.
Ці дари Карпатських лісів багаті на білки, жири, вуглеводи, солі, вітаміни та ароматичні речовини.
Цей вітамінний овоч є неодмінним атрибутом багатьох страв.
Ці овочі, що бувають не лише фіолетового, але й зеленого, брунатного, жовтого і навіть білого кольору.
Борщ є однією із найпопулярніших українських страв.
Поки думаєте-гадаєте, що баштанні — то ягоди чи овочі, пропонуємо приготувати з цих плодів звичайні та незвичайні страви.
Кондитерська справа — творчий процес, адже за однакових складників у кожної господині виходить різний результат.
Із цих звичних та доступних фруктів можна швидко приготувати безліч вигадливих десертів і консервацій.
Як вирощувати ці овочі без поливу та як вибрати плоди для свіжих салатів, в’ялення, соління і маринування.
Сьогодні, 17 серпня, відзначаємо Міжнародний день картоплі, щоб підсумувати сезон її вирощування та правильно заготовити на зиму.
Готуємо страви на будень і свято.