Смакуйте багатою прикарпатською кухнею з користю та насолодою.
- Радіо ПІК: головні новини України та Прикарпаття за 24 листопада (ПРОСЛУХАТИ)
- З Франківщини зобов’язали виїхати шість молдованів та нігерійця
- Вибір ідеальної підлоги: від ламінату до паркетної дошки
- Графік вимкнень світла на Прикарпатті 24 листопада
- Як краще утеплити курник на зиму: корисні поради
Кухня Прикарпаття
З цих доступних за ціною і вирощуванням овочів можна приготувати смачні і вишукані закуски та навіть десерти.
Використовуємо спекотні дні для заготовок на зиму.
Рибні страви поживні та багаті на корисні речовини, тож їх неодмінно треба вводити до раціону.
Замість молока можна використати сироватку, а до борошна додати крохмалю.
Пелюстки в кулінарії — не тільки тренд, а й краса та користь.
Цієї літньої пори кулінарія — це гарна і приємна нагода залучати дітей до експериментів зі складниками та формами.
М'ясо після приготування залишиться соковитим та ніжним, якщо знати кілька правил.
Традиційно до випікання цього неодмінного великоднього атрибуту приступали в Чистий четвер.
Соєвий соус є одним із найбільш популярних продуктів у світі, що походить з Китаю.
Галині Мартинюк 61 рік. На кулінарне шоу жінка прийшла, щоб набратися досвіду.
Популярний та смачний салат "Цезар" можна приготувати в домашніх умовах.
Млинці — популярна страва, якою багато хто дуже любить ласувати на сніданок.
Шоколадні трюфелі – оригінальний десерт до святкового столу.
Сосиски не надто корисні, але серед них є якісні - розповідаємо, як це визначити.
Кожна господиня натрапляє на труднощі під час приготування того, чи іншого продукту.