Копчене м'ясо – одна з головних страв великодніх страв.
- Радіо ПІК: головні новини України та Прикарпаття за 24 листопада (ПРОСЛУХАТИ)
- З Франківщини зобов’язали виїхати шість молдованів та нігерійця
- Вибір ідеальної підлоги: від ламінату до паркетної дошки
- Графік вимкнень світла на Прикарпатті 24 листопада
- Як краще утеплити курник на зиму: корисні поради
Кухня Прикарпаття
Щоб пельмені не злиплися при варінні, достатньо дотриматися кількох простих правил.
За словами Клопотенка, цей відомий десерт навіть згадується у "Кайдашевій сім'ї" Івана Нечуя-Левицького.
Євген Клопотенко особисто приготував начинку. А її рецепт тепер можна знайти на сайтах шеф-кухаря.
Євген Клопотенко розповів, що зараз зустрічається з дівчиною.
Більшість господинь вважають за краще солити страву ближче до кінця приготування.
Борщ нагородили, як найкращу національну страву з місцевих продуктів.
Автоматизовану систему управління баром можна спробувати безкоштовно
Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.
Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.
Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.
Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.
Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.
Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.
Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.
Час нового рецепту. Щосуботи знайомимось з популярними сніданками країн світу.