Івано-Франківськ

Як отримувати пенсії в умовах надзвичайної ситуації вирішували у Богородчанах

Для розв'язання цього питання голова РДА провів нараду.

Голова Богородчанської райдержадміністрації Дмитро Мариневич зустрівся з в.о. керуючого ТВБВ №1008/008/055 (Ощадбанк) Марією Шиманівською та начальником відділу з питань виплати пенсій №1 (Богородчанського сервісного центру) Оксаною Дмитрів.

За результатами наради було вирішено, що люди зможуть отримувати пенсійні виплати у такий спосіб:

– якщо ви отримуєте пенсію через ощадбанк, але не маєте картки для отримання грошей у банкоматі, ви можете звернутись у Богородчанське відділення ощадбанку (вул.Шевченка 68) із заявою (за наявності паспорта та ідентифікаційного коду) і Вам відкриють картковий рахунок та видадуть картку.

– якщо у Вас відкрито поточний рахунок, тобто немає картки та немає можливості отримувати кошти (через хворобу чи з інших причин), то за дорученням, яке видають органи місцевого самоврядування, це можуть зробити Ваші рідні, сусіди чи інші, кому Ви довіряєте.

– також можете звернутися до Богородчанського районного сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України за адресою селище Богородчани вул. Шевченка, 64 із заявою про переведення і доставку Ваших виплат Укрпоштою (за місцем проживання).

До слова, банкомати Ощадбанку працюють у Богородчанах за адресою вул. Шевченка, 20 та 62  у селищі Солотвино та селі Гута.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено