Івано-Франківськ

Витрати на обсервацію включать у вартість квитка

Наразі це стосуватиметься тих, хто повертається літаком чи потягом.

Вартість обсервації заплановано включити в оплату за квиток, повідомив міністр інфраструктури Владислав Смолій, інформує ПІК.

«Ми якраз зараз останній тиждень відпрацьовуємо сценарій стосовно того, як відбуватиметься обсервація. І ми говоримо тільки про той формат, що громадянин, заздалегідь купуючи квиток, оплачує так само і обсервацію, тобто вона є обов’язковою, більше того, він підписує цю обов’язкову обсервацію. Потім при реєстрації з країни, з якої він вилітає, теж погоджується і підписує зобов’язання власноруч щодо дотримання обсервації. Тоді це ми вже координуємо тут, коли вони прилітають в Україну. Зрозуміло, що термоскринінг, перевірки стандартні, прикордонна служба, митники і у супроводі поліції їх вже довозять до місць обсервації. І на місцях обсервації так само присутні будуть поліцейські, які контролюватимуть периметр, щоб ніхто з тих, хто має дотримуватися обсервації не порушував правил», – повідомив Владислав Криклій в інтерв’ю Радіо Свобода.

Як буде організована обсервація тих громадян, хто прибув на власному транспорті чи через пішохідні переходи, міністр не повідомляє.

Читайте також: У Брошнів-Осадській громаді безкоштовно тестують вчорашніх заробітчан на коронавірус

Фермерам знову обіцяють гарантовані кредити

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено