Івано-Франківськ

Невеликі Гринівці на Тлумаччині матимуть не лише новий дитсадок, а й добру дорогу

Місцеві мешканці нарікали на бездоріжжя впродовж багатьох років.

Триває виготовлення проєктної документації на ремонт обласної дороги місцевого значення Тлумач – Лісна Тарновиця, протяжністю 47 км, повідомляє ПІК.

Дорога починається у Тлумачі (центрі Тлумацької ОТГ), далі проходить через прилеглі села Колінці та Гринівці, а далі перетинає населені пункти Тисменицького, Коломийського та Надвірнянського районів і закінчується у селі Лісна Тарновиця (Надвірнянщина).

2020 05 07 sadok Grynivtsi 4

Згідно із квітневим розпорядженням голови Івано-Франківської облдержадміністрації Віталія Федоріва виділили 10 млн грн на капітальне оновлення відрізка автошляху, який пролягає саме через населені пункти Тлумацької ОТГ – села Колінці та Гринівці.

Про це повідомили у Тлумацькій ОТГ. Варто зазначити, що минулого четверга голова ОДА, перебуваючи з робочим візитом на будівництві гринівецького дитячого садка, був вражений жахливим станом тамтешньої дороги та переконався у необхідності її термінового ремонту.

До речі, місцеві мешканці нарікають на бездоріжжя впродовж багатьох років.

Самому ремонту, який за попередніми планами розпочнеться у кінці червня – липні, передуватиме тендер. Він визначить виконавця робіт. Спеціалісти переконують, що обсяги невеликі, але якість та терміни ремонту дороги залежатимуть саме від виконавця капремонту.

Мар’яна Бодак.

Читайте також:

Роботи з ремонту дороги за напрямком “Івано-Франківськ – Надвірна” тривають(ФОТО)

У прикарпатських громадах продовжують ремонтувати дороги (Фото)

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено