Івано-Франківськ

У Карпатах загинула туристка з Івано-Франківська

Трагедія сталася у Верховинському районі

Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, пише ПІК.

“Вчора, 21 травня, о 19.13 годині до рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час проходження маршрутом Чорногірського хребта групою туристів в районі урочища “Гаджина” г. Шпиці Верховинського району виявлено 58-річну жительку  Івано-Франківська, яка перебувала у важком стані, мала численні забійні травми та самостійно не могла пересуватись. Потерпіла відпочивала в  селі  Бистрець, що на Верховинщині та впродовж дня 21.05.2020 самостійно здійснювала сходження до гори Шпиці”, – йдеться у повідомленні.

О 22.10 годині  рятувальники Верховинського ПРВ прибули до місця події, встановили, що
потерпіла перебуває у важкому стані з травмами голови, внутрішніх органів та загальним
переохолодженням. О 22.30 годині розпочато заходи з перенесення потерпілої на ношах, яка, перебуваючи у важкому стані, втратила свідомість.

“Станом на 03.45 годину, 22 травня рятувальниками та волонтерами подолали з хворою на носилках близько 5,5 км. та близько 4,5 км провезли на спеціалізованому автомобілі волонтерів “ЛЕНД РОВЕР”
“Діфембер” громадянку  Мусатовську Н.І. до села Бистрець Верховинського району і передали працівникам швидкої допомоги. Медики діагностували смерть потерпілої”, – повідомляє управління ОДА.

Обставини отримання травм та смерті встановлюються працівниками поліції.

Приєднуйтесь до нас у Телеграм

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено