Івано-Франківськ

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом незаконної вирубки лісу, яка призвела до стихійного лиха

Потужні паводки пов'язують з масовим знищенням дерев.

Внаслідок негоди загинули 3 людини, підтоплені більше 10000 житлових будинків, зруйновані 150 км доріг та 90 мостів, пошкоджені 586 доріг та 169 мостів, знищені 4146 м берегоукріплень. До стихійного лиха могла призвести масова вирубка лісів, повідомляє прокуратура Івано-Франківської області, пише ПІК.

4NL8fx1mx6BGv3HXgEu qu8PDBgEWU C

За словами правоохоронців, з початку року прокуратура розпочала 94 провадження за фактом подібних порушень. Наразі до суду направлено 36 обвинувальних актів. Загальна сума збитків за провадженнями складає понад 5 мільйонів гривень.

Прокуратурою Івано-Франківської області за матеріалами УСБУ в області розпочато кримінальне провадження за численними фактами незаконної порубки лісу, що призвело до значних паводків на території Івано-Франківської та інших областей (ст. 441 КК України)”, – йдеться у повідомленні.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. Справою займається слідчий відділ Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області. Додаткова інформація буде надана з розвитком розслідування.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено