Івано-Франківськ

Ваш АСТРОЛОГІЧНИЙ ПРОГНОЗ на 3 – 9 серпня

Для Левів сприятливий період для навчання, а Близнюкам не слід кидатися в крайності і уважніше прислухайтися до свого внутрішнього голосу

 

1591934556 2020 06 09 mixnews goro 3 2

ОВЕН (21.03-20.04). Грядуть помітні зміни в професійній сфері. Це серйозне випробування на міцність, від вас буде потрібна здатність до співробітництва і юридична грамотність. Злоба з боку одного з колег або друзів трохи засмутить, але послужить для вас гарним уроком. Будьте обережні з привабливою пропозицією в особистому житті. Поки не варто нічого планувати серйозно, тому що все може змінитися в одну мить. Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – четвер.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Наступає сприятливий період для реалізації кар’єрних планів, не пропустіть важливу інформацію. Не витрачайте час на дрібне та негайне, пам’ятайте, що ваша сила проявляється, коли ви зосереджені на чомусь одному. Може зірватися якийсь важливий захід. Не варто дуже сильно засмучуватися, з’явиться інший варіант. Не будьте занадто вразливі, ви ризикуєте упустити вигідну пропозицію. У вихідні не варто з’ясовувати відносини в родині. Сприятливий день – четвер, несприятливий день – вівторок.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Не слід кидатися в крайності, уважніше прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, він обіцяє підказати правильне рішення. Ситуація налагодиться і у вас з’явиться можливість виконати своє найзаповітніше бажання, причому все станецься зненацька, майже без зусиль з вашого боку. Так що боротися не варто, треба довіритися ходу подій. У вихідні все встане на свої місця, покращаться відносини з близькими людьми. Сприятливий день – понеділок, несприятливий день – середа.

РАК (22.06-23.07). Намагайтеся дивитися на світ філософськи. Вас може тривожити внутрішнє напруження, готове в будь-який момент вирватися і змести все на своєму шляху. Цього дракона краще приручити до того, як він ускладнить вам життя. Уникайте непотрібних і неприємних зустрічей, розмов, не беріть участь у суперечках. У вихідні настрій покращиться. Може з’явитися шанс одержати додатковий прибуток і добре відпочити. Сприятливий день – четвер, несприятливий день – субота.

ЛЕВ (24.07-23.08). Сприятливий період для навчання і підвищення вашого професійного рівня. Ваш авторитет може врятувати від краху одну дужу важливу справу, будьте готові прийняти на себе відповідальність. Багато справ будуть вдаватися за інерцією. Не вступайте в суперечку, якщо не до кінця певні у своїй правоті. У вихідні приготуйтеся до несподіваної та приємної поїздки. Сприятливий день – понеділок, несприятливий день – п’ятниця.

ДІВА (24.08-23.09). Намагайтеся зосередитися на найголовнішому, тоді дрібні неприємності не перешкодять здійсненню ваших цілей. Не виключені деякі випробування і труднощі. До того ж рівень домагання в кар’єрі може не враховувати поточних можливостей. Ви знайдете розуміння та підтримку. Ближче до вихідних перед напором вашої енергії стануть неспроможні обмеження й перешкоди. Віднесіться з розумінням до проблем ваших рідних. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий день – середа.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Рішучість і стрімкість – ось ваші основні козирі, а баритися і сумніватися – значить програти. Постарайтеся спокійно сприйняти інформацію не зовсім приємного змісту. Удача буде сприяти тим, хто збирається вирушати в далеку поїздку. Постарайтеся порівнювати свою силу і не давити на навколишніх своїм авторитетом. У вихідні варто влаштувати вечірку або пікнік з друзями. Сприятливий день – середа, несприятливий день – субота.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Цей тиждень пройде під знаком дотепності та дару переконання – ви легко досягнете бажаного, якщо дійсно цього захочете. Магнетичній чарівності вашої особистості ніхто не може пручатися. Загостриться бажання стабільності, і багато дій будуть спрямовані саме на її знаходження. У вихідні ситуація, яка вас турбує, благополучно вирішиться. Сприятливий день – вівторок, несприятливий день – п’ятниця.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). З’явиться можливість проявити себе в новій справі, що може принести додатковий прибуток. Але всі свої ідеї й пропозиції вам доведеться відстоювати. Вас може порадувати побачення або зустріч із друзями. Вихідні варто провести за містом, подихати свіжим повітрям. Сприятливий день – понеділок, несприятливий день – четвер.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Не варто давати привід для пліток. Середовище буде сприяти наведенню ладу в думках і справах. Гарненько подумайте, перш ніж встрявати до будь-яких конфліктів. Небажано проявляти агресивність, цей час сприятливий для відновлення гармонії. У вихідні доведеться вирішувати сімейні проблеми. Сприятливий день – середа, несприятливий день – четвер.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Постарайтеся намітити плани на тиждень і чітко їм слідувати. Відгородіть себе від непотрібних контактів і порожньої балаканини. Критично подивіться на свої ідеї: наскільки вони реалістичні й чи можливе їх втілення найближчим часом. Приділіть увагу дітям і старшим родичам. Зберіться всією родиною на дачі, і ви відчуєте радість життя й умиротворення. Сприятливий день – понеділок, несприятливий день – середа.

РИБИ (20.02-20.03). На роботі можуть виникнути дрібні неприємності, як результат непевності у своїх власних силах. Ви будете забезпечені симпатією і підтримкою друзів та однодумців. Цінуйте й поважайте свою працю, демонстрація самокритичності приведе лише до того, що вам сядуть на шию, попутно давши зрозуміти, що ви погано справляєтеся з обов’язками. У вихідні вас порадує кохана людина. Сприятливий день – середа, несприятливий день – п’ятниця.

Приєднуйтесь до нас у Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено