Івано-Франківськ

Крав гравій: в руки галицьким поліцейським попався з технікою прикарпатець

Правоохоронці вилучили у порушника навантажувач та автомобіль "КРАЗ».

117698742 1647671018728604 3798054021358787786 n

До Галицького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Старий Мартинів на березі річки «Дністер», невідомий чоловік незаконно здійснює забір піщано-гравійної суміші, повідомляє Івано-Франківська обласна поліція, пише ПІК.

“Обстеживши дану територію дільничні офіцери поліції спільно з працівниками групи реагування патрульної поліції неподалік річки у кущах виявили схований навантажувач. Згодом на місце повернувся і сам правопорушник на вантажному автомобілі. До задуманого він готувався ретельно, адже номерні знаки на транспортному засобі загорнув газетою”, -йдеться у повідомленні.

Як з’ясували правоохоронці, 42-річний місцевий мешканець за допомогою навантажувача здійснював погрузку суміші на вантажний автомобіль «КРАЗ». Будь-яких документів на право видобутку корисних копалин надати чоловік не зміг.

У порушника співробітники поліції вилучили транспортні засоби та помістили їх на територію відділення поліції. Наразі вирішується питання про накладення арешту на транспортні засоби.

Відомості про правопорушення слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте також:

Мисливців Прикарпаття попереджають: не більше трьох куріпок на “однин ствол”

Чому обсерваторію на горі Піп Іван обносять риштуванням? (ВІДЕО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено