Івано-Франківськ

На Коломийщині завершується будівництво дитячого садочка (ФОТО)

Незабаром дошкільний заклад у Лісному Хлібичині прийме перших дошкільнят.

Будівництво садочка здійснюється в рамках програми “Велике будівництво”. Про це повідомляють на сайті Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

IMG 5586 sadok 2020 IMG 5557 sadok 2020

Із ремонтними роботами дошкільного закладу ознайомився очільник області Віталій Федорів.

“Програма “Велике будівництво” має дуже велике суспільне значення. Садочок у Лісному Хлібичині перебуває на етапі підготовки до відкриття. Для успішного виконання цього завдання необхідно розробити чіткий алгоритм дій з урахуванням усіх санітарних та будівельних норм. Також пропоную долучити батьків задля створення всіх умов  безпечного перебування дітей у цьому закладі”, – зазначив голова ОДА.

Станом на сьогодні на об’єкті проводяться дрібний ремонт та впорядкування території. Також дитячий садок необхідно доукомплектувати обладнанням та інвентарем для роботи кухні, постільною білизною, забезпечити умови для ігор  та заняття спортом. Завершити роботи планують упродовж місяця.

IMG 5601 sadok 2020 IMG 5536 sadok 2020 IMG 5596 sadok 2020

До слова, у 2012 році було прийнято рішення реконструювати приміщення старої школи під дитячий садок, в якому передбачено дві групи загальною чисельністю 50 дітей. Розпочалися будівельні роботи лише у минулому році, коли надійшли кошти з Державного бюджету. Долучилися на умовах співфінансування і районна та сільська влада.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено