Івано-Франківськ

За минулу добу на Прикарпатті сталися три ДТП

20 вересня на Прикарпатті дорожньо-транспортні пригоди трапилися на Рогатинщині, Снятинщині та в Яремче.

Внаслідок ДТП постраждало п’ятеро людей. Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, пише ПІК.

Вчора, о 15:28 годині, в селі Підкамінь на Рогатинщині водій автомобіля “Citroen C3 Picasso” 39-річний житель с. Ременів Кам’янка-Бузький район Львівської області, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив з’їзд в кювет з перекиданням автомобіля. Внаслідок ДТП 5-та 33-річні пасажири,
жителі м. Львова, отримали тілесні ушкодження.

О 20:14 годині, в селі Борщів Снятинського району, водій, 25-річний житель с. Космач Косівського
району, керуючи автомобілем “ВАЗ -2107”, не обрав безпечної швидкості та здійснив зіткнення з гужовим транспортним засобом під керуванням 46-річного жителя с. Борщів. В результаті ДТП постраждали двоє дітей.

О 20:35 годині,в  місті Яремче. 30-річний місцевий житель, із своїм малолітнім сином, якого ніс на руках, раптово вибіг на дорогу, де на проїжджій частині відбувся наїзд автомобілем ВМW під керуванням 24-річного жителя міста Чернівці. Внаслідок ДТП  чоловік випустив з рук свого 2-річного сина, який впав на проїжджу частину дороги, отримавши тілесні ушкодження.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено