Івано-Франківськ

В Косові відбулась спартакіада для людей з інвалідністю (ФОТО)

Щорічні районні змагання серед осіб з інвалідністю “Спорт для всіх” пройшли 24 вересня.

Спартакіада в Косові відбулася на стадіоні Косівського ліцею №2 імені Михайла Павлика. У змаганнях взяли участь 36 людей з Косівського району. Про це повідомили в Косівській районній державній адміністрації, пише ПІК.

Спартакіада в Косові

Спартакіаду в Косові організували Косівська громадська районна асоціація інвалідів, сектор у справах молоді та спорту райдержадміністрації, Косівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Спортивні змагання проводила суддівська бригада Косівської ДЮСШ “Гірське орлятко”. На спартакіаді люди з інвалідністю змагались у кульовій стрільбі, городках, дартсі, баскетболі, боулінгу та легкій атлетиці. У кожному виді спорту визначили переможців серед жінок та чоловіків. Переможців та переможиць нагородили грамотами, кубками та медалями.

Організатори спортивного свята висловлюють щиру подяку відділу освіти райдержадміністрації за можливість проведення змагань на стадіоні Косівського ліцею №2 імені Михайла Павлика та всім, хто долучився до належної організації спортивного свята для осіб із інвалідністю“, – йдеться у повідомленні.

Спартакіада в Косові для людей з інвалідністюСпартакіада в Косові 24 вересняСпартакіада в Косові Івано-Франківська областьСпартакіада в Косові

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено