Івано-Франківськ

На Франківщині за добу захворіли на “ковід” ще 7 школярів, є перша дитяча смерть

З початку пандеміїї коронавірусну інфекцію підхопили на Прикарпатті 637 дітей. Зараз 3999 школярів перебувають на самоізоляції.

Коли школярі можуть повернутися за парти, якщо у класі виявили коронавірус - «Волинь» — незалежна громадсько–політична газета

На Франківщині за останню добу захворіли на коронавірус ще 7 школярів. На лікуванні перебуває 81 дитина. На жаль, зареєстрована перша дитяча смерть від коронавірусу.

Як писала ПІК, у Коломийській лікарні помер 8-літній  хлопчик, який навчався у Печеніжинській школі-інтернаті. У нього була двостороння легенева пневмонія, серцево-легенева недостатність та лабораторно підтверджений “ковід“.

Про це повідомили сьогодні на щотижневій нараді в ОДА, пише ПІК.

“Найбільше дітей на теренах Прикарпаття, які зараз лікуються від коронавірусної хвороби, зафіксовано в Івано-Франківській ОТГ – 39 дітей, та у Косівському районі – 17. Також станом на сьогодні маємо 165 вчителів, враженим коронавірусом. З них 23 – в Івано-Франківській ОТГ, 19 – у Косівському районі, 13 – у Снятинському”, – сказав під час наради заступник голови ОДА Євгеній Фербей.

Він також додав, що в області 3999 дітей перебувають на самоізоляції, це фактично 177 класів. Навчання в дистанційному режимі проводять на Прикарпатті 19 закладів освіти.

Читайте також:

Українцям на замітку: як зустрічатися з друзями і не захворіти на COVID-19

На Івано-Франківщині від коронавірусу помер 8-річний хлопчик

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено