Івано-Франківськ

Катастрофи з виборами депутатів обласної ради на Прикарпатті не сталося: проблему врегулювала нова ТВК

За нового складу обласної територіальної виборчої комісії, яку ЦВК сформувала тільки три дні тому, встигли зняти проблему друку інформаційних матералів

Bez nazvanyya 9

Не сталося катастрофи з виборами депутатів обласної ради на Прикарпатті.

За пару днів перед виборами вдалося надрукувати понад 66 тисяч примірників інформаційної продукції, яка є обов’язковою для проведення голосування на дільницях. Про це сказав сьогодні кореспонденту ПІК заступник голови Івано-Франківської обласної територіальної виборчої комісії Віталій Книш.

Він наголосив:

“Кілька годин тому останню партію інформаційних матеріалів ми передали під розпис головам чи заступникам голів районних, сільських, селищних територіальних виборчих комісій. Вони зобов’язані сьогодні передати все дільничним комісіям, щоб до відкриття дільниць 25 жовтня інформація була розміщена для ознайомлення виборцями”.

Нагадаємо, що за 5 днів до виборів, 19 жовтня, ЦВК достроково припинила повноваження усього складу Івано-Франківської обласної ТВК. Причина полягала в тому, що у встановлений законодавством строк обласна комісія не здійснила заходи із виготовлення інформаційних плакатів та інформаційних буклетів місцевих організацій політичних партій – суб’єктів виборчого процесу з чергових виборів депутатів Івано-Франківської обласної ради. Це порушувало їхні права і права виборців.

Враховуючи малий термін часу, який залишався до виборів, були припущення що не вдасться створити нову комісію та надрукувати інформаційну продукцію, враховуючи завантаженість поліграфістів.Тому, мовляв, вибори можуть бути зірвані. А, можливо, це й був цілеспрямований задум. Однак інсинуації не підтвердилися.

21 жовтня ЦВК сформувала новий склад Івано-Франківської обласної ТВК.

Катастрофи з виборами депутатів обласної ради на Прикарпатті не сталося: проблему врегулювала нова ТВК. Для попередників друк інформаційниї плакатів та буклетів був надто складним питанням.

Читайте також:

Новий склад Івано-Франківської обласної територіальної виборчої комісії

Вибори-2020: ЦВК “розігнала” весь склад Івано-Франківської обласної ТВК

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено