Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 1 – 7 листопада

Тельцям астрологи прогнозують приємні моменти у особистому житті, Рибам - складнощі у стосунках на роботі.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n

Ваш гороскоп на тиждень з 1 до 7 листопада сповнений несподіванок, пише ПІК.

Овен

Овнам доведеться перевірити свій організм на міцність і витривалість. Тому відмінне здоров’я і сила духу вам не зашкодять. Уже з вівторка зовсім не зайвою буде подальша профілактика і зміцнення здоров’я. У п’ятницю вам довеТелецьдеться відстоювати свої інтереси і думку перед оточенням.

Телець

Тельців чекають приємні моменти в особистому житті, яке нарешті починає налагоджуватися. Не прагніть осягнути все і відразу, практикуйте поступовість. Затишок і спокій вдома, романтичні зустрічі, любовні переживання – що може бути прекрасніше. Насолоджуйтесь, поки у вас є можливість.

Близнюки

Попри негаразди на початку тижня, на Близнят очікує приємний період, коли неприємності розсмоктуються самі по собі. У середу, якраз посеред робочого тижня, у вас відбудеться переоцінка цінностей. Ви подивитеся на речі по-новому. На вихідних домашні справи порадують, та й особисте життя незабаром налагодиться.

Рак

Для Раків настає період одкровень і душевних розмов. Наступного тижня сприятливо ділитися планами і проблемами з близькими. Від цього неприємності здадуться не такими вже страшними, а хороші моменти, навпаки, посиляться багаторазово. У важкі моменти не забувайте, що у вас є друзі.

Лев

Левів нарешті чекає спокійний і умиротворений період, коли можна вдатися до роздумів, спостережень і філософського настрою. Весь тиждень ви можете дозволити собі бути невибагливими як до себе, так і до оточення. У вас з’явиться чудова можливість відпочити і насолодитися життям.

Діва

Дівам удача посміхнеться в першій половині тижня. Ви з задоволенням можете пожинати плоди своєї наполегливої і тривалої праці, яку здійснили в недалекому минулому. Навіть не дуже сприятливі ситуації ви здатні змінити на свою користь. Але в кінці тижня ваша активність не матиме значення.

Терези

Для Терезів  настає відповідальний, можна сказати, доленосний період. У четвер ви повинні будете прийняти важливе рішення, від якого багато в чому залежатиме ваше майбутнє. Відкладати не варто, оскільки ви ризикуєте втратити свій шанс на успіх. Не хвилюйтеся, інтуїція вам підкаже вірний шлях.

Скорпіон 

Для Скорпіонів тиждень не віщує великих неприємностей. Однак будьте уважні, намагайтеся не допускати промахів і помилок у своїй роботі. У вихідні дні вам буде важлива підтримка близьких людей – намагайтеся не ображати їх і не провокувати на сварки. Можливе нездужання.

Стрілець

Стрільці протягом тижня відчують себе впевненими у своїх силах. У вас відбувається переоцінка цінностей, якій ви самі здатні здивуватися і порадіти, а також вразити оточення. Ви легко і спокійно будете реагувати на ті речі, які зовсім недавно могли вивести вас із себе і зіпсувати відносини.

Козоріг

Козороги будуть сповнені спокою, доброзичливості і заспокоєння, що негайно позначиться на відносинах з оточуючими людьми. Ви відкриті людям, ви здатні полюбити весь світ, і світ у відповідь також полюбить вас. У сім’ї пануватиме довгоочікувана гармонія і взаєморозуміння.

Водолій

Водолії наступного тижня будуть занадто чутливі і вразливі. У вівторок або середу ви ризикуєте в усіх сферах свого життя накоїти зопалу багато недоцільних вчинків, про які згодом можете дуже пошкодувати. Не поспішайте рубати з плеча. І перш ніж приймати рішення – гарненько подумайте.

Риби

Для Риб тиждень буде важким у взаєминах з партнерами. У понеділок з’явиться необхідність обманювати, хитрувати і вивертатися. Однак не варто цього робити, інакше вас можуть неправильно зрозуміти, а це зашкодить вашим планам і репутації. Уже в кінці тижня ситуація зміниться на краще.

  • Ваш гороскоп на тиждень з 1 до 7 листопада – це тільки прогноз. Але враховувати його у практичних кроках- не завадить.

Читайте також:

В Україні заборонили риболовлю: з 1 листопада

В Івано-Франківській області починають ремонт дороги Долина – Хуст

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено