Івано-Франківськ

Тепершній Тлумацький район матиме в обласній раді тільки одного депутата з Тлумача (ФОТО)

Не кращою є ситуація і з представництвом в Івано-Франківській районні раді: там у тлумачан 4 обранці.

Тепершній Тлумацький район, який згідно з новим територіальним поділом Прикарпаття перестає бути самостійною територіальною одиницею,  формально матиме в обласній раді тільки одного депутата – мешканця Тлумача, Володимира Боднарчука. Про це повідомляє “Тлумач. Сьогодні”, пише ПІК.

bodnarchuk volodymyr

“Що відомо про єдиного в обласній раді мешканця Тлумаччини, котрий став депутатом?”, – запитує “Тлумач. Сьогодні” і дає вичерпну відповідь.

Отже, Володимир Боднарчук – кандидат від політичної партії “Платформа Громад”, він – особа непублічна. Мешканцям Тлумаччини більше відомий його батько – Дмитро Юрійович Боднарчук, директор Тлумацького коледжу ЛНАУ.

Новообраному обласному депутатові Володимиру Боднарчуку 43 роки. Він народився на Городенківщині, у селі Чернятин. Освіта вища: у 1998 році закінчив Прикарпатський університет ім. Василя Стефаника за спеціальністю «Історія», у 2010 році – Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр», у 2014-му – Інститут післядипломної освіти та дистанційного навчання Прикарпатського університету ім. В. Стефаника за спеціальністю «Фінанси та кредит».

Починав трудову біографю вчителем Надорожницької ЗОШ І-ІІ ступенів. Потім був на різних керних та менеджерських посадах.  З 2015 по 2020 –  викладач Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. З 2020 р. – приватний підприємець. Проживає у Тлумачі.

Боднарчук набрав 25 жовтня 1121 голос від виборців Тлумаччини, Тисмениччини та Богородчанщини.

Читайте також:

Тлумаччина має у Івано-Франківській райраді тільки четверо депутатів

Ваш гороскоп на тиждень: 9 – 15 листопада

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено