Івано-Франківськ

Вибори президента у США: що відомо на сьогоднішній ранок

Дональда Трампа закликали негайно почати процес передачі влади Джо Байдену.

Перехідна консультативна рада порекомендувала голові Білого дому Дональду Трампу негайно розпочати процес підготовки передачі влади обраному президенту США Джо Байдену.

Це була важка кампанія, але історія повна прикладів президентів, які після таких кампаній великодушно надавали допомогу своїм наступникам“, – йдеться в заяві.

До складу ради увійшли представники трьох попередніх американських адміністрацій.

Серед них – голова адміністрації Білого дому 2006-2009 років Джош Болтен, міністр охорони здоров’я і соціальних служб тієї ж адміністрації Майкл Левітт, глава адміністрації Білого дому часів демократа Білла Клінтона Мак Макларті та Пенні Пріцкер – міністр торгівлі при президенті Бараку Обамі.

Втім, сам Дональд Трамп відмовляється визнати поразку на виборах в США і планує оскаржити в суді результати голосування в кількох штатах: його адвокати готують позови.

Зокрема, Трамп здивувався, чому американські ЗМІ стали оголошувати про перемогу того чи іншого кандидата на виборах президента Сполучених Штатів Америки.

1604892619 7459.png?0

Відколи мейнстримні ЗМІ оголошують, хто буде нашим наступним президентом? За два останні тижні ми багато чого дізналися“, – зауважив глава Білого дому в повідомленні на своїй сторінці в Twitter.

4 3

Читайте також: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено