Івано-Франківськ

На Тлумаччині відбулося урочисте відкриття дитячого садочка (ФОТО)

У селі Гринівці відкрили дошкільний заклад.

У Гринівцях на Тлумаччині, це – реконструкція незавершеного будівництва універсального блоку школи під дитячий садок, яка відбувалася в рамках президентської програми “Велике будівництво”,в межах якої в кожній області цьогоріч мають здати в експлуатацію 15 об’єктів: 5 шкіл, 5 садочків та 5 стадіонів. Про це повідомляє Тлумацька районна державна адміністрація, пише ПІК.

У селі Гринівці відкрили дошкільний заклад.

У селі Гринівці відкрили дошкільний заклад.

“Дошкільний навчальний заклад виглядає сучасно та охайно, як ззовні, так й зсередини. Усе зроблено згідно усіх вимог та рекомендацій. Тут обладнано яскраві ігрові кімнати, де малеча із задоволенням гратиметься та навчатиметься, облаштовано зручні та комфортні спальні”, – йдеться у повідомленні.

На відкритті дошкільного закладу побували народний депутат України Ігор Фріс, заступник голови Івано-Франківської ОДА Євгеній Фербей, голова райдержадміністрації Сергій Гаєвський, голова Тлумацької ОТГ Роман Круховський та інші керівники виконавчої влади району.

У селі Гринівці відкрили дошкільний заклад.

Загалом кошторисна вартість даного садочка складає 12,4 млн. грн. Заклад розрахований на 50 дітей. Наразі, на зарахування до дитячого садочка подали заяви батьки 21 дитини.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram0

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено