Івано-Франківськ

Юлія Тимошенко кардинально змінила образ. У її чоловіка – проблеми

На думку відомого політолога, зміни у зовнішності - це не просто жіночі фантазії, а знак готовності до боротьби за крісло.

58 main v1605518848

Юлия Тимошенко, лідер партії “Батьківщина”, зі вчорашнього дня стала темою колючих обговорень. В понеділок вона продемонструвала зміни у зовнішності на засіданні Погоджувальної ради українського парламенту, повідомляють відкриті джерела, пише ПІК.

59-літня Юлія Володимирівна, яка останнім часом носила зібране у хвіст пряме волосся,  постала перед колегами з локонами. Також привернули увагу її значно збільшені губи – ймовірно, пані Юлія додала чергову порцію ін’єкцій краси. На очах – круглі окуляри у чорній оправі.

Політтехнолог Руслан Бортник вважає, що це не просто жіночі фантазії.

“Образ сучасної, але суворої вчительки. Можливо, Юлія Володимирівна знову готується до боротьби за посаду прем’єра. Вона намагається продемонструвати, що вона в хорошій формі і готова відновити в країні порядок, строгість, дотримання правил гри. Ось для чого вона змінює вигляд”, – каже Бортник.

Тим часом у чоловіка Юлії Тимошенко проблеми зі здров’ям. Він захворів на коронавірус. Дружина допомагає йому лікуватися вдома.

Як писала в кінці серпня  ПІК, Юлія Тимошенко підхопила коронавірус. Хвороба протікала у важкій формі.  Тимошенко була у штучній в комі. Через коронавірус в лікарні також були дочка Євгенія та її чоловік Артур Чечоткін. Тепер захворів супруг Юлії – Олександр Тимошенко.

Читайте також:

“Кризовий стан вдалося пережити”: Юлія Тимошенко про коронавірус

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено