Івано-Франківськ

Танцівниці з Тернополя стали найкращими на Чемпіонаті України (ФОТО)

Талановиті дівчата танцювальної студії TNG dance company представлятимуть нашу країну на світових змаганнях в Іспанії.

Танцювальну студію TNG dance company на конкурсі у столиці представляло 25 найсильніших дітей віком від 7 до 14 років. Про це пише Наш день, передає ПІК.

IMG 20201124 125316 251 1

За словами засновниці школи Любові Борисяк, цьогорічні змагання були особливими, в тому числі і через карантин. Діти здобули 25 медалей.

“Результати стали несподіваними навіть для мене: 12 золотих, 10 срібних, 3 бронзових і ще багато 4, 5, 6, 7 місць в солістів, які є теж гарним досягненням, адже конкуренція – надвисока і учасників багато! Солісти – окрема наша гордість. Вони – справжні маленькі герої, якими ми пишаємось”, – зазначила пані Любов.

Вихованці “TNG dance company”, які  виступали в Києві, тренувалися під час групових занять шість разів на тиждень 2-4 години. Крім того, вони займаються індивідуально, працюючи над соло чи малими формами. Тож медалі, які отримали, це результат наполегливої праці.

FB IMG 1606210112448

Тернопільські танцівники здобули 25 медалей на чемпіонаті України (фото)

“Ми готувалися до чемпіонату України з танців цілий рік. Працювали над технікою, шукали цікаві номери, адже це змагання високого рівня. Окрім цього тут важливо не лише вибороти місце та отримати медаль. Необхідно набрати потрібну суму балів, яка дозволяє пройти кваліфікацію на чемпіонат світу”, – розповідає засновниця танцювальної школи.

 Сума балів від журі має бути не менша 70. Бо коли дитина стає чемпіоном у своїй віковій категорії через відсутність сильних конкурентів, але не отримає необхідну суму балів, вона не може поїхати на чемпіонат світу.

FB IMG 1603570267965 1

До слова, у змаганнях в Києві беруть участь усі найсильніші школи України. Їх керівники – зірки, знані професіонали в світі танцю і відомі люди в сфері шоу-бізнесу.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено