Івано-Франківськ

Як подолати корупцію в Україні: думки франківців (ВІДЕО)

9 грудня - Міжнародний день боротьби з корупцією.

Журналісти ПІК запитали у франківців та гостей міста, що, на їхню думку, змушує людей вчиняти корупційні дії та їхній прогноз щодо того,  коли Україна стане менш корумпованою і що цьому посприяє?

Поділився своїми думками з нашими журналістами і Василь Парфан, так званий, Франківський Кант, або як його ще називають ПанДайтеПаруКопійок. 

Детальніше дивіться у відео.

 

 

 

 

 

Довідково:

Міжнародний день боротьби з корупцією (International Anti–Corruption Day) відзначається щорічно 9 грудня з ініціативи Організації Об’єднаних Націй.

Цього дня 9 грудня 2003 року на політичній конференції високого рівня була відкрита для підписання Конвенція ООН проти корупції (ухвалена Генеральною асамблеєю ООН 31 жовтня 2003 року).

Цей міжнародний договір передбачає заходи із запобігання корупції, покаранню винних, а також механізми міжнародної співпраці в боротьбі з нею. Він зобов’язує держави-члени проводити політику протидії корупції, схвалити відповідні закони і заснувати спеціальні органи боротьби з цим явищем.

Конвенція набула чинності в грудні 2005 року після її ратифікації 30 країнами. Україна ратифікувала конвенцію 18 жовтня 2006 року.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено