Івано-Франківськ

У Тлумачі підвищать тарифи на воду

КП "Тлумачкомунсервіс"  змінить тариф на послуги  централізованого водопостачання та водовідведення.

У Тлумачі збираються підвищити тарифи на водопостачання та водовідведення. Наслідком цього  є зростання витрат підприємства на оплату праці та збільшення вартості складових тарифу, де оплата праці є частиною собівартості (пальне, матеріали, електроенергія). Про це повідомляють на сайті Тлумацької міської ради, пише ПІК.

У Тлумачі збираються підвищити тарифи на водопостачання та водовідведення.

“За розрахунками підприємства в 2021 році собівартість послуг централізованого водопостачання буде становити  – 48,85 грн. за м. куб., а централізованого водовідведення (каналізація) – 27,74 грн., тоді як середньозважений тариф в 2020 році  становить 26,94 грн. за м. куб. для послуг централізованого водопостачання та 20,08 грн. за м. куб. для послуг централізованого водовідведення“, – йдеться у повідомленні.

Відповідно до розрахунків планується, що затверджений тариф покриватиме 100% витрат фактичної собівартості наданих послуг.

Зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, щодо розрахунку тарифу прийматимуться до “17” грудня 2020 року за адресою вул. Макуха, 2,в місті Тлумач (в приміщенні міської ради) та КП “Тлумачкомунсервіс” за адресою: вул. Рибаківка, 22А,  в селі Гончарівка.

До слова, востаннє тарифна послуги централізованого водопостачання та водовідведення для КП ” “Тлумачкомунсервіс” переглядався в кінці 2019 року та був затверджений Рішенням виконавчого комітету Тлумацької міської ради від 27 грудня 2019 року в розмірі:

  •  Водопостачання для населення – 22,31 грн.;
  •  Водовідведення для населення – 17,67 грн.;
  •  Водопостачання для бюджетних підприємств, установ та організацій – 56,78 грн.;
  •  Водовідведення для бюджетних підприємств, установ та організацій – 42,14 грн.;
  •  Водопостачання для інших споживачів – 56,78 грн.;
  •  Водовідведення для інших споживачів – 42,14 грн.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено