Івано-Франківськ

На Івано-Франківщині в ДТП постраждали троє людей (ФОТО)

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП у Тисменицькому, Косівському та Надвірнянському районах. 

На Івано-Франківщині вчора ввечері, 28 грудня сталися три дорожньо-транспортні пригоди. Про це повідомляє поліція Івано-Франківщини, пише ПІК.

28 грудня о 18:40 сталася ДТП в селі Черганівка, що на Косівщині. Поліцейські встановили, що 21-річний водій Mercedes Vito не обрав безпечної швидкості і зіткнувся із автомобілем Opel Combo під керуванням 68-річного водія. Останній автомобіль відкинуло на узбіччя, де він врізався у металеву огорожу. Двоє водіїв – місцеві мешканці. У ДТП травмувався водій Opel Combo – його без свідомості доставлено у медзаклад. Водій Mercedes Vito – тверезий.

На Івано-Франківщині вчора ввечері, 28 грудня сталися три дорожньо-транспортні пригоди.
О 21:00 у селі Майдан, у Тисменицькому районі, автомобіль BMW з`їхав у кювет і перекинувся. 20-річний водій, мешканець Рожнятівщини, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням і вчинив ДТП. Внаслідок аварії травмувався 21-річний пасажир, мешканець Рожнятівщини. Його доставлено у медзаклад. Водій – тверезий.
На Івано-Франківщині вчора ввечері, 28 грудня сталися три дорожньо-транспортні пригоди.
Того ж дня о 21:15 сталася аварія у селищі Делятин у Надвірнянському районі. Там 27-річний водій Peugeot наїхав на пішохода, який переходив проїзну частину зліва направо у напрямку руху автомобіля та у невстановленому місці. 51-річного пішохода, мешканця району, госпіталізовано до лікарні. Водій – тверезий.
На Івано-Франківщині вчора ввечері, 28 грудня сталися три дорожньо-транспортні пригоди.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено