Івано-Франківськ

За фактом службової недбалості судитимуть головного інженера військової частини

Через службову недбалість головного інженера військової частини Прикарпаття державі завдано понад 93 тис грн шкоди.

Про це повідомляє ПІК із посиланням на пресслужбу Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

За процесуального керівництва військової прокуратури Івано-Франківського гарнізону до суду направлено обвинувальний акт відносно головного інженера і виконувача обов’язків голови тендерного комітету однієї з військових частин Прикарпаття за фактом службової недбалості (ч. 1 ст. 367 КК України).

«Слідством установлено, що в грудні 2018 року вказаний службовець на засіданні тендерного комітету неправильно обрав процедуру визначення «переможця» – виконавця робіт, не виніс на розгляд питання про застосування процедури по оборонному замовленню, не дотримався правил визначення вартості будівництва та не перевірив ціни на матеріально-технічні ресурси перед укладенням договору. Як наслідок, через завищення підприємцем вартості робіт державі завдано понад 93 тис грн матеріальної шкоди», – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснював слідчий відділ Управління СБУ в Івано-Франківській області.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено