Івано-Франківськ

Пожежі: у Коломиї рятувальники евакуйовували людей, а на Снятинщині чоловік отримав опіки

Всього за минулу добу на Прикарпатті сталося 13 пожеж, три з яких у Коломиї.

Пожежі: на Франківщині горіли житлові будинки, сміття та автомобіль. Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

30 грудня о 17:40 у Коломиї на вулиці Коновальця виникла пожежа електрощитових та кабелів з першого на п’ятий поверх житлового будинку.  Рятувальники вивели на свіже повітря 40 людей, з яких 10 – діти.
Завдяки оперативним діям вогнеборців о 17:53 пожежу було локалізовано, о 18:03 – ліквідовано.
Потерпілих немає. Причина виникнення пожежі встановлюється.
Також вчора у Коломиї  на цій ж вулиці горіли меблів та речі домашнього вжитку, на площі
15 м.кв., в приміщенні кухні житлової квартири на третьому поверсі житлового будинку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.
А на вулиці Довбуша загорівся моторний відсік легкового автомобіля “ВАЗ 2103”. Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля. Збитки: прямі – 15 тис. грн.; побічні – 39 тис. грн.
О 12:23 годині сталася пожежа речей домашнього вжитку, на площі 8 м.кв.,у кімнаті літньої кухні в Гринівцях на Снятинщині. Внаслідок пожежі отримав опіки кисті правої руки 30-річний власник. Причина виникнення пожежі встановлюється.
Пожежі: на Франківщині горіли житлові будинки, сміття та автомобіль.
Щодо інших пожеж:
  • Вчора в Поляниці Яремчанської міської ради трапилася пожежа паливних гранул (пелетів), на площі 25 м.кв.,
    в приміщенні гаражу двоповерхового житлового будинку. На пожежі врятовано житлову будівлю. Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.
  • В Городенці  на вулиці Спартака горіли меблі на площі 1 м.кв., в кімнаті літньої кухні. Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електровитяжки.
  •  31 грудня, о 05:24 в селищі міського типу Ланчин Надвірнянського району виникла пожежа гаражу. Вогнем знищено автомобіль “Nissan”, що знаходився всередині будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.
  • У Івано-Франківську, Калуші та на Рогатинщині горіло сміття.
Читайте також у ПІК:
 Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено