Івано-Франківськ

В Україні під час посиленого карантину деякі товари не будуть продаватися

З 8 до 24 січня в супермаркетах заборонять продаж деяких товарів повсякденного використання.

В Україні на час жорсткого карантину, в супермаркетах буде заборонено торгівлю будь-якими товарами, окрім продуктів харчування, лікарських засобів та виробів медичного призначення, засобів гігієни та зв’язку, а також кормів, ветеринарних препаратів, насіння, засобів захисту рослин. Будь-які інші товари можна буде замовити лише з адресною доставкою. Про це повідомляє Американська торговельна палата в Україні, пише ПІК.

В Україні на час жорсткого карантину, в супермаркетах буде заборонено торгівлю будь-якими товарами.

Під час січневих обмежень не можна буде купувати побутову хімію та інструменти, одяг, пресу, лампочки, батарейки, дитячі товари для навчання. Супермаркети будуть вимушені закривати окремі відділи або забороняти продаж таких товарів безпосередньо при розрахунку на касі.

Додамо, що за рішенням Уряду з 8 до 24 січня в Україні будуть посиленні карантинні обмеження. Зокрема, заборонятиметься робота кафе, ресторанів, барів (крім доставки та замовлень на винос), кінотеатрів, фітнес-клубів, спортивних залів, басейнів, театрів, а також ТРЦ (дозволятиметься торгівля продуктами харчування, ліками, ветпрепаратами, товарами особистої гігієни та побутовою хімією). Також відвідування закладів освіти, торгівля непродовольчими товарами, проведення будь-яких розважальних, спортивних або культурних масових заходів.

Водночас за словами Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, продовжить працювати громадський транспорт, “аби люди могли їздити на роботу на ті підприємства, що працюватимуть в період посиленого карантину”. Також працюватимуть продуктові магазини, аптеки, банки, поштові оператори, готелі.

Щодо Івано-Франківська, то дитячі садочки та транспорт працюватимуть без змін. А от перукарні та салони краси – лише за попереднім записом.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено