Івано-Франківськ

Якою буде погода на Різдво в Україні (КАРТА)

Завтра, 7 січня по всій території України очікується погіршення погоди. У більшості областей можливий мокрий сніг.

Завтра, 7 січня по всій території України очікується погіршення погоди.

Якою буде погода в Україні на Різдво повідомляють в Українському гідрометцентрі, пише ПІК.

Здебільшого в ніч на Різдво температура повітря передбачається близько нуля градусів. Вдень 7 січня очікується +2°…+6°, у південній частині +5°…+12°, на заході та на північному сході України 0°…+3°.

У більшості регіонів цього дня буде йти дощ зі снігом, у Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях прогнозують сильний дощ з мокрим снігом. На Закарпатті очікується дощ, на півдні — зливи. У східних областях буде йти мокрий сніг. Вітер змінних напрямків, 7—12 м/с.

Зокрема, в Івано-Франківську на Різдво буде мінлива хмарність і також можливий дощ, вночі -2°, вдень +6°.

Завтра, 7 січня по всій території України очікується погіршення погоди.

У другий день Різдвяних свят, 8 січня, у північних, східних, вночі і центральних областях очікується мокрий сніг та дощ, ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах – ожеледиця. На решті території – без опадів. Також післязавтра на Заході вже вдарить перший морозець.

Завтра, 7 січня по всій території України очікується погіршення погоди.

Натомість з 9 січня похолодає на більшості території України, а мороз дійде аж до північних областей. Вдень температура повітря становитиме близько -1 градуса морозу. Проте вночі опускатиметься до -10…-15 градусів. Така ситуація протримається тиждень.

Поступово холоднішатиме після 13 січня.

До слова, за прогнозами синоптиків, січень може бути теплішим, ніж у попередні роки. Середня місячна температура становитиме від 0 до 4 градусів морозу. Однак справжня зима таки може повернутись в Україну у середині січня.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено